PDA

View Full Version : طراحي سايت ؟؟؟

30nema30
2008-02-22, 02:12 AM
سلام جناب مدير .
آيا شما سايت هم طراحي ميكنيد ؟
يك سايت تقريبا ساده . كه اگر بخواين نمونه اون رو هم براتون ارسال ميكنم .
هزينه طراحي يك سايت تقريبا ساده چقدر هستش با كنترل پنل و امكال عضو گيري و اينكه ما خودمون بتونيم در ويرايش قالب سايت دست داشته باشيم .

آقاي درخشان من اگر دامين از شما بخرم كمكم ميكنيد و ميگيد بايد چجوري آدرس عكس هايي رو كه در هاست خودم آپلود كردم رو پيدا كنم و ازشون استفاده كنم .
يك سوال : آيا اينكه من روي هاست خودم عكس آپلود كنم و يا در سايتهاي رايگان آپلود عكس آيا تاثيري در سرعت لود شدن داره يا نه ؟
آخه من عكس ها رو براي استفاده در سايتم لازم دارم .

Admin
2008-02-22, 07:02 AM
سلام

من اصلا پیشنهاد نمی کنم که ما برای شما سایت طراحی کنیم اینجا دستمزد بالاست کشور کره جنوبی ولی من دارم بزودی طراح ایرانی استخدام می کنم که از ایران کارهای طراحی ما را انجام دهد می توانم به شما معرفی کنم ولی فعلا خیر شاید یکی دو ماه دیگر ولی لازم نیست صبر کنید من می دانم در ایران طراحانی هستند که می توانند به شما کمک کنند
اگر طراحی پیدا کردی با من مشورت کن .

در رابطه با دامنه. همانطور که می دانید شما از ما یک بسته هاست خریدید ولی به دامنه قبلی وصل نکردید. شما کلا نیاز دارید که دامنه خود را به هاست وصل کنید در نتیجه دامنه باید بخرید در رابطه با آپلود عکس خیلی ساده است با برنامه اف تی پی انجام می شه.
مشروط بر این که شما از ما دامنه بخرید نیست من همین جوری هم اگر بتوانم کمکی کنم این کار را خواهم کرد مشکل من اینه که در این کشور ایرانی نیست که کمکم کنه و بتنهایی باید جواب شما را بدهم کارمندان کره ای زبان فارسی بلد نیستند.

thisman
2008-02-22, 09:13 PM
سلام جناب مدير .
آيا شما سايت هم طراحي ميكنيد ؟
يك سايت تقريبا ساده . كه اگر بخواين نمونه اون رو هم براتون ارسال ميكنم .
هزينه طراحي يك سايت تقريبا ساده چقدر هستش با كنترل پنل و امكال عضو گيري و اينكه ما خودمون بتونيم در ويرايش قالب سايت دست داشته باشيم .

آقاي درخشان من اگر دامين از شما بخرم كمكم ميكنيد و ميگيد بايد چجوري آدرس عكس هايي رو كه در هاست خودم آپلود كردم رو پيدا كنم و ازشون استفاده كنم .
يك سوال : آيا اينكه من روي هاست خودم عكس آپلود كنم و يا در سايتهاي رايگان آپلود عكس آيا تاثيري در سرعت لود شدن داره يا نه ؟

آخه من عكس ها رو براي استفاده در سايتم لازم دارم .

من به شما كمك مي كنم. عكس آپلود كردن داخل هاست مثل آپلود كردن هر چيز ديگره با برنامه اف تي پي اين كار رو مي كني

برنامه رو اجرا مي كني با آي دي و شماره رمز خودت وارد مي شي يك طرف كامپيوتر شماست يك طرف كامپيوتر سرور از كامپيوتر خودت وارد سرور مي كني و روي دامنه خودت مي بينيش

30nema30
2008-02-24, 03:48 AM
ممنون من ميتونم عكسها و ديگر مطالب رو وارد هاست كنم و آپلود كنم مشكل اينجاست كه ديگه نميتونم آدرسش رو پيدا كنم .
يعني اين عكسهايي كه آپلود ميكنم بايد يك آدرسي داشته باشند اما چون من با نرم افزار فايل زيلا آپلود ميكنم نميدونم بعد از آپلود آدرس چيزهايي رو كه لود كردم كجاست .
دامنه هم كه نداشته باشيم بالاخره آدرس خود هاست كه هست من از كجا بايد اين آدرس ها رو پيدا كنم .
ممنون ميشم توضيح بدي .

Admin
2008-02-24, 03:36 PM
فرض کنیم که شما یک عکس را در

public_html
و در پوشه images
آپلود کرده باشید

و اسم عکس باشد

mypic.gif

آدرس عکس می شود

http://www.mydomain.com/images/mypic.gif

ولی دامنه شما به هاست وصل نیست

30nema30
2008-02-24, 11:56 PM
سلام
پس در اين صورت براي استفاده بايد حتما يك دامنه هم بخرم . مثلا .com يا .net
درسته ؟

Admin
2008-02-25, 08:56 PM
برای استفاده صحیح از هاست بله .

شما قبلا دامنه دارید ولی با توجه به این که نمی خواهید وب بلاگ را از دست بدهید فقط برای گذاشتن یک لینک فورم مشکلی نداشت الان هم برای گذاشتن یکی دو تا عکس شاید مشکلی نداشته باشه ولی این اصولی نیست . کلا یا باید دامنه قبلی را به سرورهای ما وصل کنید یا یک دامنه دیگر خرید به سرور های ما مرتبط کنید و تمام اطلاعات فورم را روی دامنه جدید بگذارید.