View Full Version : روش تنظیم درجه برای کاربران
Sajjad
2006-01-21, 08:16 AM
سلام
اول اگه ممكنه بگيد اين ايدي ناظر رو چطور ميشه درست كرد
من تو اين انجمن رایگان (http://www.irankorea.com/x/new_forum.php) ديدم كه زير ايدي بعضي كاربرا مثل ( junior يا ... ) نوشته ناظر و زير ايدي ادمين هم نوشته مدير كل
ولي من تو كنترل پنل چيزي به نام ناظر پيدا نكردم فقط يه رتبه كاربر هست تو قسمت كنترل سطوح دسترسي كاربران و يه عنوان درجه هست توي مديريت كاربران كه توي اين دو قسمت چيزي به نام ناظر وجود نداره! :shock:
ناظر كجاس ؟
majid
2006-01-21, 10:01 AM
سلام
اول اگه ممكنه بگيد اين ايدي ناظر رو چطور ميشه درست كرد
من تو اين انجمن رایگان (http://www.irankorea.com/x/new_forum.php) ديدم كه زير ايدي بعضي كاربرا مثل ( junior يا ... ) نوشته ناظر و زير ايدي ادمين هم نوشته مدير كل
ولي من تو كنترل پنل چيزي به نام ناظر پيدا نكردم فقط يه رتبه كاربر هست تو قسمت كنترل سطوح دسترسي كاربران و يه عنوان درجه هست توي مديريت كاربران كه توي اين دو قسمت چيزي به نام ناظر وجود نداره! :shock:
ناظر كجاس ؟
دوست عزيز برو به كنترل پنل مديريت انجمنها . بعد در قسمت مديريت كاربران روي گزينه مديريت درجات كليپ كن سمت راست پنجرهاي باز ميشه روي دكمه افزودن درجه جديد كليپ كن عنوان درجه را بنويس بعد تنظيم به عنوان دزجه ويژه( بله) را انتخاب كن و بعد ارسال .
بعدش برو توقسمت مديريت. و سمت راست اسم كاربر را تايپ كنيد
و بعد( انتخاب اين كار بر )
با اين كار عنوان درجه جديد كه ساخته ايد ديديده ميشه انتخاب كرده و ارسال به همين راحتي :wink:
Sajjad
2006-01-22, 08:24 AM
خب اين درجه ويژه چه مزيتهايي داره؟
اگه مثلا يه درجه ويژه رو درست كنيم و به يه كاربر اختصاص بديم آيا دسترسي هاي خاصي يه اون تعلق مي گيره و مثلا مثل مديرا يه كارهاي خاصي رو مي تونه انجام بده يا اينكه اين درجه ويژه فقط زير يوزر كاربر قرار مي گيره و فقط براي نشون دادن سمت يه كاربره ؟
يه چيز ديگه، موقع ساختن يه درجه ويژه اين گزينه ( تنظيم بعنوان درجه ويژه ) كه بله و خير داره ماله چيه ؟
مرسي
اگه مثلا يه درجه ويژه رو درست كنيم و به يه كاربر اختصاص بديم آيا دسترسي هاي خاصي يه اون تعلق مي گيره و مثلا مثل مديرا يه كارهاي خاصي رو مي تونه انجام بده يا اينكه اين درجه ويژه فقط زير يوزر كاربر قرار مي گيره و فقط براي نشون دادن سمت يه كاربره ؟
يه چيز ديگه، موقع ساختن يه درجه ويژه اين گزينه ( تنظيم بعنوان درجه ويژه ) كه بله و خير داره ماله چيه ؟
مرسي
درجه چيزي است كه شما به يك كاربر مي دهيد تا زير آواتور او مشخص شود كه او چه كاره است ولي اگر مثلا او ناظر است بايد قدرت نظارت را اول به او بدهيد.
majid
2006-01-22, 04:57 PM
مرسي
تنظيم بعنوان درجه ويژه ؛؛؛ اگر مثلا حداقل پستها را 2 انتخاب كنيد
و عنوان درجه را (ديگه غريبي نميكنه ) انتخاب كنيد
و تنظيم بعنوان درجه ويژه نه انتخاب كنيد
هر شخصي كه حد اقل 2 مطلب ارسال كرده باشه از اين به بعد زير آواتورش (ديگه غريبي نميكنه) مياد ولي اگر تنظيم بعنوان درجه ويژه بله انتخاب كنيد
بايد بريد قسمت مديريت كاربران ~مديريت بعد از انتخاب اسم كاربر قسمت عنوان درجه اي كه قبلا ساخته ايد انتخاب كنيد
درسته دقيقا همين است. :wink:
majid
2006-01-22, 05:05 PM
ولي من امتحان كردم :? :?:
پس اگر ممكنه در مورد اين امكان بيشتر توضيح بديد فرق انتخاب نه و بله چيه
توضيح شما كامل بود. وقتي تعداد مطلب را 2 بگذاريد و به آن درجه مثلا ديگه غريبي نمي كنه بدهيد ( درجه ويژه نه است) وقتي كه شخصي 2 مطلب داشته باشه
درجه او ؛ديگه غريبي نمي كنه؛ مي آيد
اول خواهش مي كنم از گرافيك هاي انجمن ايرانيان مقيم كره براي درجه استفاده نكنيد :D
توضيح بيشتر:
عنوان درجه: ديگه غريبي نمي كنه
تنظيم بعنوان درجه ويژه: نه
حداقل پستها: 2
مسير تصوير (زيرشاخه اي از مسير نصب phpBB):
از اين قسمت براي مشخص كردن يك تصوير كوچك براي درجه استفاده كنيد.: آدرس گرافيك شما مثلا
http://www.dkdfkdfjd.com/dkdkdk.gif
Sajjad
2006-01-23, 11:56 AM
من كامل گرفتم چي شد
مرسي
moderator
2006-01-26, 04:38 PM
با سلام
من مي خواستم بپرسم كه رنگ درجاتي كه درست مي كنيم مثلا" ناظر ، مدير انجمن و ... چگ.نه مي شود مشخص كرد يا اينكه تغيير داد ؟
30nema30
2008-06-03, 01:01 AM
سلام سوال مهم .
وقتي تو كنترل پنل مديريت ميرم و ميخوام اجازه دسترسي رو محدود كنم . يك گزينه هست به نام خصوصي .
اين خصوصي يعني چي ؟
سوال مهم : من ميخوام يك بخش از انجمن رو فقط و فقط كاربرهايي رو كه خودم ميخوام ببينند نه تمام ثبت نام شده ها و يا مديران و .... .
آيا چنين راهي هست كه يك بخش رو محدود به افراد خاصي بكنيم و بعد از تاييد مديريت بتونند وارد اون بخش بشوند .
از قبل تشكر ميكنم
Admin
2008-06-03, 01:17 AM
سلام سوال مهم .
وقتي تو كنترل پنل مديريت ميرم و ميخوام اجازه دسترسي رو محدود كنم . يك گزينه هست به نام خصوصي .
اين خصوصي يعني چي ؟
سوال مهم : من ميخوام يك بخش از انجمن رو فقط و فقط كاربرهايي رو كه خودم ميخوام ببينند نه تمام ثبت نام شده ها و يا مديران و .... .
آيا چنين راهي هست كه يك بخش رو محدود به افراد خاصي بكنيم و بعد از تاييد مديريت بتونند وارد اون بخش بشوند .
از قبل تشكر ميكنم
این دقیقا کاری رو می کنه که شما می خواهید بخش رو خصوصی می کنه بعد به قسمت دسترسی کاربران یا گروها باید بروید و اجازه آن را باز کنید تا بتناننند ببینند
doki_doki18
2008-06-08, 06:18 AM
1چرا انجمن رایگان من دکمه ی تشکر نداره؟
2چرا وقتی پست تو اجمنم میدم پستا مثل اینجا نمیشه
پستا توری میاد انگار علانت حرف زدنه؟
thisman
2008-06-13, 01:59 PM
فكر مي كنم بخاطر اينه كه رايگانه ، phpbb است.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.