PDA

View Full Version : ترجمه سایت شرکت ما به زبان کره ای

soheiltrade
2008-02-17, 10:35 PM
با سلام

من در قسمت بانک اطلاعات شما خواندم که برای تبلیغات در کره در موتورهای جستجو باید سایت ما به زبان کره ای باشه لطفا در این مورد توضیح بدهید و آیا چنین خدماتی را هم دارید؟

Admin
2008-02-17, 10:49 PM
با سلام

من در قسمت بانک اطلاعات شما خواندم که برای تبلیغات در کره در موتورهای جستجو باید سایت ما به زبان کره ای باشه لطفا در این مورد توضیح بدهید و آیا چنین خدماتی را هم دارید؟

ببینید اگر بخواهید در داخل دیرکتوری موتورهای جستجوی این کشور بطور رسمی سایت خودتون رو به ثبت برسانید سایت شما حتی با پرداخت هزینه ثبت هرگز به ثبت این دیرکتوری ها نمی رسد چون قانون این کشور است که یک سایت حتما باید صفحاتی به زبان کره ای هم داشته باشد. و شما نمی توانید با استفاده از نرم افزار این کار را بکنید بلکه باید بطور حرفه ای توضیحی در مورد شرکت خود و کالاهای خود به زبان کره ای داشته باشید
حداقل 5 صفحه ترجمه می تواند کافی باشد.

ولی اگر بخواهید برای موتورهای جستجویی که بطور اتوماتیک سایت را به ثبت می رسانند این کار را بکنید زیاد مهم نیست گرچه این مهم است که سایت کره ای داشته باشید تا کاربران بتوانند با کلمات کلیدی سایت شما را جستجو کنند. من شخصا سایت شما را ترجمه می کنم و کارمندان کره ای من آن را برسی می کنند. قیمت ترجمه بستگی به صفحه شما از 30 دلار تا 50 دلار مخصوصا اگر ما باید ترجمه گرافیک ها را انجام بدهیم است پس اول ما نیاز داریم سایت شما را ببینیم تا دقیقا هزینه آن را برای هر صفحه بگوییم.

تمام html یا گرافیک های شما ماننده بنر gif به زبان کره ای ترجمه می شود.