View Full Version : شرکت بازرگانی؟
insitechiye
2008-02-13, 04:01 PM
خوب ماهم يك شركت بازرگاني داريم چطوري متونم يك سايت فروشگاه واسه شركتم داشته باشم
Admin
2008-02-13, 04:04 PM
ببینید شما برای این که یک سایت بزنید شماره 1 اول باید دامنه بخرید شماره 2 باید فضا بخرید شماره 3 از یک طراح بخواهید که سایت شما را درست کند
insitechiye
2008-02-13, 04:06 PM
خوب نمونه هاي طراحي شده شما كدوم هستند اينهارو ميدونم فقط ميخوام در باره كارمون يك نمونه ببينم العان هم چند شركت واسه ما برا اين كار ميخوان قراداد ببندند ممنون ميشم نمونه هاي شمارو ببينم
Admin
2008-02-13, 04:08 PM
ما شماره 3 یعنی طراحی را انجام نمی دهیم برای مشتری ایرانی بخاطر این که ما در کره جنوبی هستیم و دستمزد در این کشور بالاست و برای شما گران در میاد شما از ما فضا و دامنه می خرید طراحی را من به شما پیشنهاد می کنم در ایران انجام دهید که برای شما خیلی ارزان خواهد بود
فضا برای شما ارزانتر است اگر از ما خریداری کنید و از نظر کیفیت بهتر است.
توضیح بیشتر
برای این که یک وب سایت درست کنید شما
1. نیاز به خرید دامنه دارید
دامنه آدرس سایت شماست. مثلا www.yahoo.com (http://www.yahoo.com/)
یک دامنه است. قیمت دامنه بسته به شرکتی که ثبت نام می کنید از سالی 7 الی 8 هزار تومان تا 20 هزار تومان است . کار اصلی ما فروش دامنه نیست ولی برای راحتی مشتری دامنه را به قیمت 10 هزار تمان در سال می فروشیم . توجه برای ارزان خرید از شرکت هایی که طرف قرار داد آنها شرکت های کم کیفیت چینی است خودداری کنید.
2. شما نیاز به فضایی دارید که محتویات سایت خود را در آنجا ذخیره کنید که ما به آن هاست یا میزبانی وب می گوییم. قیمت هاست پایه ما فقط 12 هزار تومان در سال است. 200 مگابایت فضا و 2500 مگابایت ترافیک .
3. شما باید از یک طراح بخواهید که سایت شما را طراحی کرده در فضایی که ما به شما می دهیم ذخیره کند تا
در اینترنت قابل مشاهده باشد.
گرچه خیلی از طراحان سایتها هستند که با شرکت های هاست قرار داد دارند و برای حل مشکل مشتری از اول تا آخر خودشان آن را انجام می دهند. ما پیشنهاد می کنیم که مشکل طراحی و فضا و دامنه را بطور جداگانه انجام دهید. اول از طریق ما دامنه و فضا را بخرید بعد به طراح بگویید که این دامنه من و این آی دی و شماره رمز فضای من. سایت من را طراحی کن و در فضای من ذخیره کن. به همین سادگی.
اصولا هاست پایه ما برای خیلی از سایتهایی که تازه شروع به کار می کنند کافی است . می توانید قبل از خرید ماهیت سایت خود را کمی بیشتر توضیح دهید و اگر لازم بود ما بسته های دیگری را هم می توانیم به شما بدهیم. تمام قیمت های ما منطقی است و از نظر کیفیت بالا
سرورهای ما لینوکس است
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.