PDA

View Full Version : مشکل من با برنامه اف تی پی

majid
2008-02-03, 03:20 AM
سلام
2 سال پیش من از شرکت برادراناینترنت هوستیکی خریده بودم خیلی راحت بود مثل یه فولدر با آدرس ftp واردش میشدم و کنترل راحت و با سرعتی بالایی روش داشتم ولی بنا به دلایلی ادامه ندادم و کامپوتر رو به مدت حدودا 1 سال ترک کردم بعد از مدتی که دوباره دسترسی به اینترنت برام فراهم شد دوباره از شرکت برادران اینترنت هاست دومین خریداری کردم فکر میکردم که مثل قدیم با یه آدرس وارد میشم ولی از قرار معلوم این هاست جدید احتیاج به برنامه اف تی پی داره از گوگل گشتم یه برنامه اف تی پی پیدا کردم ولی به وسیله این برنامه که خیلی وقت گیره برای save کردن محتویات هاستم که فقط 24.7 MB حجم داره 8 ساعت وقت گذاشتم برنامه ای که تو بانک اطلاعات به نام BigDump هست بعد از دانلود و بیرون اوردن از زیپ به شکل کدهای اچ تی ام ال باز میشه
اگر ممکنه راه سریع تری به من نشون بدید ممکنه که راهی باشه که با آدرس ftp بتونم وارد شم
میدونم هر مشکلی هست از بی سوادیه من چه کنم که با در نظر گرفتن نداشتن امکان تحسیل کامپوتر عاشق دنیای مجازی هستم

Admin
2008-02-03, 08:44 AM
شما حالا در ایران هستید فاصله جغرافییایی شما از میزبان خیلی دور است. در آن زمان شما در کره بودید و فاصله شما تا میزبان چند کیلومتری بیشتر نبود. تازه با سرعت بالا به اینترنت وصل بودید این دلیل سرعت است

شما وقتی فایلی رو می خواهید آپلود کنید باید به شکل زیپ آپلود کنید و در سی پنل زیپ را باز کنید. در رابطه با برنامه big dump
اچ تی ام ال نیست php است و قرار است php باشه. شما نیاز به اون برنامه ندارید. اون برنامه برای انتقال دیتابیس است. در این رابطه در تاپیک جداگانه سوال کنید تا توضیح بدم

ali_hasanzadeh
2008-02-03, 04:21 PM
از عضویت شما در انجمن ما بسیار سپاس گذاریم آقای درخشان هم زحمت کشیدن

وبه من سفارش شما را دادن لطفا سوالات خود را در انجمن ما در قسمت وب نویسی

مترح کنید تا من راحتر جوابگوی شما باشم

با تشکر از تمامی کاربران انجمن ایران کره