PDA

View Full Version : انتقال دامنه به شرکت شما

korushpanahi
2007-11-14, 05:28 PM
ببخشید من یک مشکل پیدا کردم. سعی کردم دامنه خودم را به شرکت شما منتقل کنم. روی انتقال دامنه کلیک کردم
از من Transfer secret می خواد. منظور کد یا شماره رمز انتقال است من از کجا باید کد رو بگیرم؟
لطفا سریعا جواب بدید.

Admin
2007-11-14, 05:36 PM
سلام

بستگی داره به شرکت قبلی شما چون تمام شرکت ها دارای منو متفاوتی هستید باید منو انتقال را پیدا کنید و کلیک کنید
یک ایمیل بطور اتوماتیک به شما فرستاده می شه منظور به ایمیلی است که دامنه خودتون رو قبلا با آن به ثبت رسانده بودید و اون ایمیل حاوی کد شماره رمز شماست . من آنلاین هستم همین الان امتحان کنید و بگویید تا شما را راهنمایی کنم

korushpanahi
2007-11-14, 05:43 PM
کد اومد داخل جعبه وارد کردم ولی برام ایمیل اومده بنظر می رسه انتقال مشکل داره و نمی شه! لطفا راهنمایی کنید

Admin
2007-11-14, 05:47 PM
بله متوجه شدم

stalled. This is due to the existence of a Lock on this Domain Name at the Current Registrar

دامنه شما توسط شرکت قبلی فقل شده قفل را باز کنید دوباره عمل انتقال انجام می شه

توجه داشته باشید که به چند دلیل ممکنه شرکت قبلی به شما اجازه انتقال نده:

1. از ثبت دامنه در شرکت قبلی کمتر از 60 روز گذشته باشه ! یعنی اگر قبل از 60 روز دامنه رو ثبت کردید نمی تونید انتقال بدید باید بعد از 60 روز این کار رو بکنید این قانون ICANN است
2. قبل از 60 رمز یکبار عمل انتقال به شرکت ثالث انجام شده باشه
3. شما شخصا دامنه را فقل کرده باشید که باید فقل را باز کنید
4. شرکت مزبور برای جلوگیری از انتقال شما دامنه شما رو فقل کرده باشه
5. دامنه شما در دوره Redemption Grace Period
باشه.

korushpanahi
2007-11-14, 06:01 PM
فقل رو باز کردم و Resend Authorization Request
رو کلیک کردم اومد ایمیل هم آمد روی لینک هم کلیک کردم پیام Success
می ده

این ایمیل برام اومده من متوجه نمی شم

The Order for Transfer alongwith 1 year Renewal of has been confirmed by the current Domain Holder.

This Transfer Request has been sent to the Registry and will be processed within the next 5 days. The current Domain holder may receive an email from the Current Registrar to approve this Request. Please have the Domain Holder follow the steps highlighted in that email immediately in order to process this Request

Admin
2007-11-14, 06:07 PM
خیلی خوب عمل انتقال با موفقیت انجام شده حالا یک ایمیل دیگه بطور اتوماتیک ( معمولا) از شرکت قبلی که دامنه را ثبت کردی به شما فرستاده می شه روی لینکی که به شما فرستاده شده کلیک کن یا طبق دستورات آنها عمل کن و عمل انتقال کامل می شه

korushpanahi
2007-11-14, 06:11 PM
اومد و موافقت کردم :)
درست شد؟

Admin
2007-11-14, 06:17 PM
اوکی کاملا انتقال انجام گرفته منتظر یک ایمیل آخر که به شما فرستاده می شه باشید
ضمنا توجه داشته باشید که در ظرف 24 ساعت آینده تمام اطلاعات هو ایز آپدیت می شه که می توانید
اطلاعات جدید در مورد ثبت نام رو ببینید. یک سال هم دامنه شما تمدید شد.

موفق باشید

korushpanahi
2007-11-14, 06:24 PM
متشکرم ایمیل آخر رو هم گرفتم دامنه منتقل شد. :):):)
واقعا از جواب سریع شما متشکرم .

Admin
2008-01-27, 08:33 PM
کلا ما در فروش دامنه فعالیت نداریم و این را برای راحتی مشتری ایجاد کردیم برای کسانی که هاست از ما می خرند. در آینده لطفا از تیکت پشتیبانی استفاده کنید چون این بخش برای سوالهای قبل از فروش است.

http://jafarnet.com/clients