View Full Version : سئوال در مودر طراحی وب سایت ؟
ali_rezaei76
2007-11-12, 04:14 PM
سلام دوستان:
من میخوام طراحی سایت یاد بگیرم.از برنامه نویسی و flash و java و ... هیچ چی بلد نیستم.استاتیک و دینامیک هم نمیدونم یعنی چی!!!!خلاصه میخوام از صفر شروع کنم.لطفا راهنمایی کنین که ااز کجا شروع کنم؟
Admin
2007-11-12, 06:02 PM
برای یادگیری طراحی وب باید چند نرم افزار را یاد بگیرید
1. Dreamweaver یا هر برنامه مشابه
2. Fireworks یا هر برنامه مشابه دیگر برای طراحی گرافیک
من خیلی خیلی خلاصه گفتم چون اگر وارد جزییات بشوم بستگی به این که چقدر حرفه ای می خواهید بشوید نیاز به یادگیری نرم افزارهای متعدد دارید ولی برای شروع همان برنامه های بالا کفایت می کند:)
ولی ما بزودی خدماتی را داریم به مشتری می دهیم که بدون نیاز به هیج کدام از نرم افزارهای بالا ماننده وب بلاگ ها شما می توانید یک سایت را بسازید. در حال حاظر در حال ترجمه و قیمت گذاری آن هستیم.
hankook
2007-11-13, 11:18 PM
سلام در مورد flash ميتونيد از ماکرومديا فلش يا نرم افزارswish max استفاده کنيد که توصيه ميکنم
که ابتدا از swish max استفاده کنيد که افکتهای آماده داره که يکم باهاش ور بريد ميتونيد ياد بگيريد
و حتی در موردscriptهاش که بعد راه افتاديد ميتوند بريد سراغ همون ماکرومديا فلش مزيت flashبهswish max در اينه
که شما کار با فايلهای وکتوری که مثلاً با corel draw(که يک نرم افزار گرافيکيه)ساخته شده فلش بهتر از swish max هستش
مثلاً من يک نمونه فايلی واستون پيوست ميکنم که با گذاشتن mouseروی هر کشور اسم اون کشور نمايان ميشه
که باswish maxساخته شده که با فرمتswf ذخيرش کردم ملاحظه بفرماييد
balochboy
2007-11-13, 11:47 PM
جالب بود اگر لینک دانلود برنامه را میگذاشتی هم خوب بود
hankook
2007-11-14, 01:13 PM
اينهم لينک دانلود نرم افزار swish max 2
http://www.swishzone.com/downloads/SetupSwishmax2.exe
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.