View Full Version : چطور امکانات جدید روی انجمن ایجاد کنم؟
Amir_MAS
2007-10-21, 10:45 PM
سلام
ببخشيد براي اينكه من امكاني رو براي قالبم فراهم كنم مثلا پاسخ سريع ... بايد آن مود را دانلود كنم و در بخش مربوطه آپلود كنم؟
در قستمت كنترل پنل انجمن من امكانات خيلي كمي است.... من مي خواستم تمامي آن امكاناتي كه در انجمن رايگان دارم در اينجا داشته باشم...
مي خواستم همين انجمن رايگان massoft با همان امكانات را داشته باشم فقط بدون تبليغات. و وقتي مي خواهي آدرس انجمن را بنويسي اينگونه بنويسي:
forum.swithsoft.com
يا
swithsoftforum
و دامنه ي swithsoft.com رو به يك وبلاگ وصل كنم...
بايد چه كار كنم؟
Admin
2007-10-22, 12:39 AM
سلام
ببخشيد براي اينكه من امكاني رو براي قالبم فراهم كنم مثلا پاسخ سريع ... بايد آن مود را دانلود كنم و در بخش مربوطه آپلود كنم؟
در قستمت كنترل پنل انجمن من امكانات خيلي كمي است.... من مي خواستم تمامي آن امكاناتي كه در انجمن رايگان دارم در اينجا داشته باشم...
مي خواستم همين انجمن رايگان massoft با همان امكانات را داشته باشم فقط بدون تبليغات. و وقتي مي خواهي آدرس انجمن را بنويسي اينگونه بنويسي:
forum.swithsoft.com
يا
swithsoftforum
و دامنه ي swithsoft.com رو به يك وبلاگ وصل كنم...
بايد چه كار كنم؟
سلام
با توضیحاتی که شما می دهید مشخصه که در رابطه با نصب مود اطلاعاتی ندارید در نتیجه ممکنه اشتباه کنید و کلا انجمن شما خراب بشه! بیشتر امکاناتی که در انجمن رایگان هست و حتی بیشتر رو می تونید برای خودتان درست کنید ولی باید توسط خودتان انجام بگیره نصب کردن مود بستگی به مودی که نصب می کنید ممکنه خیلی وقت گیر باشه
باید به
www.phpbbhacks.com
بروید و مودی که دنبالش می گردید را پیدا کنید و نصب کنید.
این که انجمن خود را در ساب فورم نصب کنید امکان داره. ما در فضای شما اجازه درست کردن ساب دامنه را هم داده ایم
forum.swithsoft.com
کاملا امکان پزیره ولی در این صورت باید شخصا بسته phpbb را دانلود کنید و بعد از ایجاد ساب دامنه در کنترل پنل فضای خود آن را شخصا نصب کنید. من این را اصلا به شما پیشنهاد نمی کنم چون با توجه به اطلاعات شما خیلی وقت گیر خواهد بود
در نتیجه بهتر است به همین شکل ادامه دهید فعلا روی محتوای انجمن کار کنید تا بعد یکی یکی بعد از بالا رفتن اطلاعات شما امکانات جدید ایجاد کنید.
در رابطه با این گونه سوالها خوبه در انجمن های phpbb سوال کنید
thisman
2007-11-08, 04:06 PM
یک راه دیگه من فکر می کنم اینه که داخل فولدر باشه و شما DNS Zone را تغییر بدهید. دقیقا نمی دونم ولی اونطوری اصلا مشکلی نیست
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.