View Full Version : محدود كردن كاربران در يك بخش
v966d
2007-10-09, 11:02 PM
سلام، خسته نباشيد. من شديداً درگير امتحانات و درس و دانشگاه شدم كه وقت نمي كنم بيام از وجود شما و جواب هاتون فيض ببرم . . . :D انشالله كه شما هم موفق باشيد.
سوالم اينه كه، اگه يادتون باشه، توي همين انجمن يه بخشي داشتيد براي نظرات (مثل پيشنهادات و انتقادات) كه به كاربر اجازه مي داد فقط ارسال كنه. ولي نمي تونست كه ارسال سايرين و حتي ارسال خودش رو هم بخونه. در حقيقت بعد ارسالش ازش تشكر مي شد و اين پيام رو مي نوشت كه ديدن محتويات خصوصي هست. (گفته هام تقريبي هست)
لطفاً راهنمايي كنيد چطور بخش پيشنهادات و انتقادات انجمن رو اينگونه كنم.
Admin
2007-10-10, 12:04 AM
فکر کنم در کنترل پنل : اجازه دسترسی را به شکل زیر بدهید چیزی که بخواهید را خواهید داشت
دیدن همه ،
خواندن مدیر کل ،
پست کردن ثبت نام شده ها
v966d
2007-10-10, 12:30 AM
تنظيمات انجام شد اما باز هم اون چيزي كه ميخواستم نشده. با يك كاربر عادي ورود كردم و به اين قسمت رفتم. اما مشكل اينجاست كه اين پيام رو مينويشه: <متاسفانه شما اجازه خواندن مطالب را در اين بخش نداريد.>
و مهمتر از اون، آيكون <موضوع جديد> موجود نيست.
Admin
2007-10-10, 12:42 AM
تنظيمات انجام شد اما باز هم اون چيزي كه ميخواستم نشده. با يك كاربر عادي ورود كردم و به اين قسمت رفتم. اما مشكل اينجاست كه اين پيام رو مينويشه: <متاسفانه شما اجازه خواندن مطالب را در اين بخش نداريد.>
و مهمتر از اون، آيكون <موضوع جديد> موجود نيست.
صبر کنید من دقیقا نمی دونم کجا رو می گویید ولی قاعده این است که شما یک لینک رو ایجاد کنید به posting.php برود و لینک را در جایی بگذارید که کاربر روی آن کلیک کند و مطلب را بفرستد
بعد بهتره که دیدن را هم بگذارید مدیر کل
نمی دونم دقیقا توانستم منظور خودم را بگویم یا نه .. من الان باید بروم سوال خود را مطرح کنید تا فردا جواب می دم ضمنا خیلی ساده است و کاملا قابل اجراست
v966d
2007-10-14, 09:03 PM
ببخشيد من هنوز منتظرم گفتم يه يادآوري كنم شايد يادتون رفته باشه
Admin
2007-10-14, 09:21 PM
سلام
ببینید من این کار را کرده بودم. اجازه دسترسی آن بخش را مدیر کل گذاشتم
یعنی فقط مدیر کل می توانست مطالب را بخواند بعد اجاز فرستادن تاپیک را ثبت نام کننده ها گذاشته بودم
بعد لینک فرستان مطلب در آن بخش مثلا فرض کنیم قسمت پیشنهادات و انتقادات انجمن ما برای فرستادن مطلب این باشد
http://irankorea.com/help/viewtopic.php?t=522
لینک بالا را در یک تاپیک جداگانه قرار دادم و از کاربران خواسته بودم اگر پیشنهادی یا انتقادی دارند در لینک بالا بفرستند.
بعد یک ابتکار دیگر انجام دادم و این بود که یک مود وصل کرده بودم که بعد از فرستادن مطلب بجای این که بگوید شما اجازه دسترسی ندارید بگوید از ارسال مطلب مزبور متشکریم. حالا شما به مود احتیاج ندارید فقط می توانید از کلک بالا برای این منظور استفاده کنید. هیچ طرفند جادویی در کار نیست :D
v966d
2007-10-15, 12:46 AM
سوال من اينجاست كه اون موضوعي رو كه شما پست كرديد اگر در همون قسمت قابل مشاهده توسط مدير كل باشه كه حتي اون رو هم كسي نمي تونه بخونه.
آيا شما اون موضوع رو در بخش ديگري پست كرديد؟
راهنمايي كنيد لطفاْ
Admin
2007-10-15, 12:56 AM
باور کن من یادم نیست امروز نهار چی خوردم :lol:
ولی فکر می کنم همین کار را کردم مثال
http://irankorea.com/help/viewtopic.php?t=522
v966d
2007-10-15, 01:49 AM
خوب حالا فهميدم. راحتي كار شما اينه كه اون بخش رو ساختيد(بخش محدود به خواندن توسط مدير) ولي لينك فرستادن پيشنهادات و انتقادات رو در بخش ديگري كه قابل مشاهده همه باشه گذاشتيد. به اين روش حداقل پست شما نشان داده مي شود، و بعد از ارسال دوستان شما ميتونيد بخونيد.
اما مشكل من اينجا بود كه ميخواستم اون پست رو هم حتي در همون بخش مربوطه بذارم نه در بخش ديگري. آيا ميشه اين كار رو كرد؟
Admin
2007-10-15, 01:52 AM
بله من الان این کار را دوباره کردم برو ببین
وقتی مطلب رو می فرستند به بخشی می ره که فقط مدیران یا مدیر کل می تونه ببینه بعد اگر صلاح دانست به بخش انتقادات و پیشنهادات منتقل می کنه که همه ببینند
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.