PDA

View Full Version : مود مطالب اخیر

Admin
2007-09-26, 10:46 PM
برای دانلود و نصب مود مطالب اخیر به لینک زیر بروید

http://www.phpbbhacks.com/download/1369

توجه: از تمامی فایلهایی که قرار است در نصب تغییر دهید بک آپ بگیرید.
در صورت خراب شدن انجمن شما پشتیبانی ما بسیار محدود خواهد بود.

برای کمک گرفتن بصورت حرفه ای به جایی که مود را دانلود و نصب می کنید رفته

و در انجمن مربوطه کمک بگیرید

http://www.phpbbhacks.com/forums

v966d
2007-09-28, 12:26 AM
ببخشید این همون چیزیه که شما در انجمن خودتون هم ایجاد کردید دیگه؟
یا او 5 تاییه هست؟

Admin
2007-09-28, 01:24 AM
این همون مودی است که در انجمن ما هم هست و تمامی انجمن ها

راستی من هم یک مود درست کردم که خیلی ها استفاده کرده اند و نام من در برنامه هست فقط محض اطلاع :D

http://phpbbhacks.com/download/4095

v966d
2007-09-30, 11:32 PM
ببخشيد، من الان شروع كردم واسه ايجاد مطالب اخير و همه موارد رو همونطور كه توضيح داده شده انجام دادم. بعلاوه، Lang_main.php فارسي رو نيز با نظر خودم تغيير دادم (در حقيقت عين اون چيزي رو كه در فايل Lang_main.php انگليسي اضافه كرده بود رو در فارسي نيز اضافه كردم و گزينه ها رو فارسي كردم). اما اين پيام ارور در بالاب صفحه اول انجمن مياد:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khodmoon/public_html/forum/language/lang_farsi/lang_main.php:1) in /home/khodmoon/public_html/forum/includes/page_header.php on line 486

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khodmoon/public_html/forum/language/lang_farsi/lang_main.php:1) in /home/khodmoon/public_html/forum/includes/page_header.php on line 488

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khodmoon/public_html/forum/language/lang_farsi/lang_main.php:1) in /home/khodmoon/public_html/forum/includes/page_header.php on line 489

Admin
2007-09-30, 11:36 PM
من توضیحی در این مورد ندادم این مود من نیست منظور شما توضیحی است که در داخل بسته Mod هست؟

خوب آیا مطمن هستید که درست ماننده درخواست نوشته Mod عمل کردید؟

اشکال شما با Lang فارسی است اگر چنین است زبان انجمن خودتون رو که به زبان انگلیسی بگذارید به شما چه خطای می ده؟ آیا همین تغییرات را برای زبان انگلیسی هم کردید؟

v966d
2007-10-01, 12:00 AM
من Lang_main فارسي بك آپ شده را برگرداندم. همه چي در فارسي مرتبه.

در زبان انگليسي صفحه، بر روي Recent Topics كه رفتم بازم يه مشكلي هست به شرح زير:

General Error

could not obtain main information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_first_post_id' in 'on clause'

SELECT t.*, p.poster_id, p.post_username AS last_poster_name, p.post_id, p.post_time, f.forum_name, f.forum_id, u.username AS last_poster, u.user_id AS last_poster_id, u2.username AS first_poster, u2.user_id AS first_poster_id, p2.post_username AS first_poster_name FROM phpbb_topics t, phpbb_posts p LEFT OUTER JOIN phpbb_posts p2 ON p2.post_id = t.topic_first_post_id LEFT OUTER JOIN phpbb_forums f ON p.forum_id = f.forum_id LEFT OUTER JOIN phpbb_users u ON p.poster_id = u.user_id LEFT OUTER JOIN phpbb_users u2 ON u2.user_id = t.topic_poster WHERE t.forum_id NOT IN (7) AND p.post_id = t.topic_last_post_id AND FROM_UNIXTIME(p.post_time,'%Y%m%d') - FROM_UNIXTIME(unix_timestamp(NOW()),'%Y%m%d') = 0 ORDER BY t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 10

Line : 127
File : recent.php

فكر مي كنم هرچي كه هست در فايل Recent.php هست چون من آن را فقط آپلود كردم و هيچ گونه تغييرات و يا تنظيماتي انجام ندام، لطفاً راهنمايي كنيد اگه تغييري لازم هست:

(اين چيزيه كه تو مود در اين باره نوشته شده:)

#-----[ OPTIONS ]----------------------------------------------------
#
## you´ll find the options in the first lines of recent.php

$topic_length - length of topic title
$topic_limit - limit of displayed topics per page
$special_forums - if only special forums should be displayed ('0' = no; '1' = yes)
$forum_ids - IDs of the forums that should be displayed (separate them with
a comma); e.g. /viewforum.php?f=2 (2 is the ID)
$set_mode - set default mode
('today', 'yesterday', 'last24', 'lastweek', 'lastXdays')
$set_days - set default days (used for lastXdays mode)

## as above described you can specify forums. only topics from those forums will be
## displayed. if you want to exclude those special forums:
#
#-----[ FIND ]----------------------------------------------------
#
$where_forums = ( $special_forums == '0' ) ? 't.forum_id NOT IN ('. $except_forums .')' : 't.forum_id NOT IN ('. $except_forums .') AND t.forum_id IN ('. $forum_ids .')';

#
#-----[ IN-LINE FIND ]----------------------------------------------------
#
t.forum_id IN

#
#-----[ REPLACE WITH ]----------------------------------------------------
#
# note that "IN" changed to "NOT IN"

t.forum_id NOT IN

(اين چيزيه كه در حال حاضر در قسمت بالاي فايل recent.php آپلود شده ي من هست:)

<?php
// ############ Edit below ########################################
$topic_length = '40'; // length of topic title
$topic_limit = '10'; // limit of displayed topics per page
$special_forums = '0'; // specify forums ('0' = no; '1' = yes)
$forum_ids = ''; // IDs of forums; separate them with a comma
$set_mode = 'today'; // set default mode ('today', 'yesterday', 'last24', 'lastweek', 'lastXdays')
$set_days = '3'; // set default days (used for lastXdays mode)
// ############ Edit above ########################################

لطفاً راهنمايي كنيد كه فايل انگليسي رو درست كنم و بعد فارسي اون رو ايجاد كنم.

Admin
2007-10-01, 12:38 AM
اصولا

در مورد مود باید از سایتهای مربوطه سوال کنی

http://www.phpbbhacks.com/forums/

چون ممکنه من نتونم همیشه به شما کمک کنم ولی در این مورد چون تجربه داشتم درستش کردم از طرفی فکر می کنم اگر اونجا سوال می کردی خیلی ها نمی دنستند و چند روزی گرفتار می شدی ! در این مورد من اشکال اصلی رو بخاطر تجربه شخصی فهمیده بودم. این مود همانطور که گفتم سالها آپدیت نشده بود

فقط کار زبان فارسی رو انجام بده درست می شه :wink:

نتیجه رو بگو ببینم چی شد

v966d
2007-10-01, 01:18 AM
متشكرم از راهنماييتون. درست شد.

فقط اگر امكانش هست راهنمايي كنيد من چطوري مثل انجمن شما بيارمش زير منوهاي اصلي انجمن، نه زير "مشاهده مطالب پاسخ داده نشده"!

باز هم متشكرم.

Admin
2007-10-01, 01:26 AM

فقط اگر امكانش هست راهنمايي كنيد من چطوري مثل انجمن شما بيارمش زير منوهاي اصلي انجمن، نه زير "مشاهده مطالب پاسخ داده نشده"!

باز هم متشكرم.

من الان باید بخوابم فردا کلاس درس دارد آموزش موسیقی به بچه های مدرسه
ظهر وارد دفترم می شم دقیقا راهنمایی می کنم :idea:

Admin
2007-10-01, 03:08 PM

باز هم متشكرم.

برای اضافه کردن به قسمت بالا کنار منو های دیگر باید کد را به

overall header tpl

اضافه کنید. اگر توجه کنید در مود اصلی از شما خواسته بود که یک کد را به

index body tpl

اضافه کنید خود همان کد را کپی کنید و در جای مناسب کنار منو های دیگر

در فایل overall header tpl

بگذارید

v966d
2007-10-03, 09:29 AM
اصولا

در مورد مود باید از سایتهای مربوطه سوال کنی

http://www.phpbbhacks.com/forums/

چون ممکنه من نتونم همیشه به شما کمک کنم ولی در این مورد چون تجربه داشتم درستش کردم از طرفی فکر می کنم اگر اونجا سوال می کردی خیلی ها نمی دنستند و چند روزی گرفتار می شدی ! در این مورد من اشکال اصلی رو بخاطر تجربه شخصی فهمیده بودم. این مود همانطور که گفتم سالها آپدیت نشده بود

فقط کار زبان فارسی رو انجام بده درست می شه :wink:

نتیجه رو بگو ببینم چی شد

ببخشيد مثل اينكه هنوز اثرات اين مد تو انجمن من هست. وقتي به "ورود به مركز كنترل سايت" در پايين انجمن مي رم، به جاي ورود به كنترل پنل، به يك صفحه ميره كه اين پيام رو مي نويسه، فكر مي كنم باز هم بتونيد با تجربتون به من كمك كنيد:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khodmoon/public_html/forum/admin/index.php:1) in /home/khodmoon/public_html/forum/includes/functions.php on line 941

باز هم متشكرم

Admin
2007-10-03, 07:27 PM
خیر تا جایی که من می دونم این مود تاثیری روی

functions.php

نمی زاره و این انجمن هم همین مود رو داره و چنین خطایی را نمی گیرم

v966d
2007-10-03, 10:11 PM
گاهي وقت ها اون پيام قبلي رو ميده، و گاهي وقت ها هم اين پيام:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khodmoon/public_html/forum/admin/index.php:1) in /home/khodmoon/public_html/forum/includes/sessions.php on line 366

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khodmoon/public_html/forum/admin/index.php:1) in /home/khodmoon/public_html/forum/includes/sessions.php on line 367

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/khodmoon/public_html/forum/admin/index.php:1) in /home/khodmoon/public_html/forum/includes/functions.php on line 941

اما به هر حال مشكل اينه كه من نمي تونم وارد <ورود به مركز كنترل سايت> بشم.
لطفاْ كمكم كنيد.

Admin
2007-10-03, 10:18 PM
بک آپ خودت رو در مورد همین فایلهایی که خطا می ده بازگرانی کن

ببین چطور می شه. من فقط چند دقیقه آنلاین هستم نتیجه را بگو که سریع جواب بدم

v966d
2007-10-03, 10:36 PM
من فقط اون فايل هايي كه ويرايش كردم رو بك آپ گرفتم. چون بقيه رو دست نزدم بك آپ نگرفتم عزيز

Admin
2007-10-03, 10:56 PM
باید بگم من نمی دونم . اگر دست نزدی و همه چیز رو به حالت قبل موقع نصب برگردوندی دلیلی نداره به شما اشکال بده. شما دارید درست از همان پی اچ بی بی استفاده می کنی که در انجمن کمکی ما یعنی اینجاست. محیط همه همان است در نتیجه اگر واقعا مود را نصب نکردی یا به فایلهای دیگه دست نزدی هیچ دلیل قانع کننده ای این خطا را به شما نمی ده. اصلا این مود یکی از ساده ترین مود هاست اگر با این مود اشکال داشته باشید یعنی واقعا باید در نصب مود در آینده مواظب باشی

Admin
2007-10-03, 11:05 PM
یک مورد دیگه اصلا آی دی و شماره رمز خودت را به آدم های ناوارد نده!
ضمنا دقیقا بگو آیا سعی کردی مود دیگری وصل کنی؟ چه مودی؟

v966d
2007-10-03, 11:10 PM
من واسه اون مد دقيقاْ همون مراحلي كه گفته شده بود رو طي كردم، نه كمتر و نه بيشتر. اون مد هم همونطور كه گفتيد خودش مشكل داشته، كه احتمالاْ قديمي بوده.
و شما با تجربتون فقط ميتونستيد اونو حل كنيد. همونطور كه خودتون ميدونيد به هر حال، منم اگه كاري ميكنم، با شما قبلش مشورت مي كنم، و سر انجام هم نتيجه اش رو به شما ميگم. اين چيزي كه پيش اومده هم مطئناْ نتيجه همون قديمي بودن مد هستش، وگرنه من هيچ وقت حتي وارد function.php نشدم.
لطفاْ اگه ممكنه كمك كنيد.

v966d
2007-10-03, 11:14 PM

اگه منظورتون به منه، خير من آي دي و پسوردم رو جز شما و خودم كسي نمي دونه.
ولي چشم به اشخاص ديگري نمي دم.

در مورد مود ديگه، خير، اين تنها مودي بود كه البته با مشورت با شما وصل كردم.

Admin
2007-10-03, 11:29 PM

اگه منظورتون به منه، خير من آي دي و پسوردم رو جز شما و خودم كسي نمي دونه.
ولي چشم به اشخاص ديگري نمي دم.

در مورد مود ديگه، خير، اين تنها مودي بود كه البته با مشورت با شما وصل كردم.

پش باید نتیجه بگیریم که انجمن شما هک شده و کسی داره سربسر شما می زارد

آی دی و شماره رمزت رو اگر عوض کردی از طریق پی ام همین سایت به من اسال کن
شما می تواهید پی ام به من بفرستید.

من که خیلی سرم شلوغ ولی سر فرصت نگاهی می اندازم. دوست من این کار را به عنوان کمک به شما می کنم همانطور که می دانید هیج ربطی به سریست هاست نداره . امیدوارم که بتوانم باری از دوش شما بردانم.

v966d
2007-10-03, 11:48 PM
فرستادم

Admin
2007-10-03, 11:54 PM
فرستادم

همین الان رفتم دیدم. آقا شما یک نفر به برنامه دست زده

چند دقیقه پیش دیدم در بالای انجمن جعبه ای برای ورود گذاشته بودی
اون جعبه رو چطور گذاشتی با جه فایلهای بازی کردی؟

Admin
2007-10-04, 12:16 AM
یکی از دلایل می تونه گذاشتن html
بالای برنامه باشه باید مواظب باشی قبل از

<?php

چیز یا فاصله ای نباشه

ضمنا با یک مرورگر دیگه صبر کن وارد بشی ببین همین خطا را می ده یا نه

v966d
2007-10-04, 12:26 AM
بله، اينو خودم ويرايش كردم. فايل forum/templates/subSilver/index_body.tpl
كه البته فقط اون جعبه ورود رو از پايين به بالا آوردم و طبق اطلاعاتم يكم ويرايش كردم.

Admin
2007-10-04, 12:41 AM
اگه نسخه اصلی برای این برنامه رو نداری برو به لینک زیر

http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=phpbb&filename=phpBB-2.0.22.zip&use_mirror=jaist

دانلود کن و یک نسخه رو همیشه داشته باش

بعد برای امتحان فایلی که بنطر می رسه جایگزین کن

یک نسخه از فایلهای قبلی را هم نگهداری کن . نکنه همه فایل ها رو جایگزین کنی
مواظب باش

من برم بخوابم

v966d
2007-10-04, 12:42 AM
یکی از دلایل می تونه گذاشتن html
بالای برنامه باشه باید مواظب باشی قبل از

<?php

چیز یا فاصله ای نباشه

ضمنا با یک مرورگر دیگه صبر کن وارد بشی ببین همین خطا را می ده یا نه

با موزيلا فايرفوكس آزمايش كردم، باز هم همين پيام رو ميده:

همونطور كه بالا هم يه جوراي عنوان شده، من فكر مي كنم (يعني حدس ميزنم) كه اشكال از index.php در پوشه admin باشه. چون اگه به ياد داشته باشيد، اين خودش يكي از فايل هاي مورد ويرايش براي وصل اين مود بود.

Files to edit: 6
## language/lang_english/lang_main.php
## includes/page_header.php
## includes/constants.php
## viewonline.php
## admin/index.php
## templates/subSilver/index_body.tpl
##
## new Files: 2
## recent.php
## templates/xxx/recent_body.tpl

اينطور نيست؟

v966d
2007-10-04, 01:29 AM
درست شد. همونطور كه گفتم اشكال از index.php در پوشه admin بود.
بك آپي كه از index.php گرفته بودم رو دوباره ويرايش كردم (طبق خواسته مود) و همه چي حل شد. اما گذشته از اين حرفا، از راهنمايي و كمك شما بسيار متشكرم.

Admin
2007-10-04, 03:38 AM
خدا را شکر . بک آپ گرفتن حلال تمام مشکلات است. این مود هم کار می کنه لازم نیست حذف کنید . موفق باشید.

v966d
2007-10-05, 01:21 AM
مود: Scrolling Recent Topics with Link

توضيحات:

This hack will let you have a scrolling script of the latest topics posted on your phpBB. The title of the topic will link it to the topic in the phpBB. The username will link to their profile and so on.

This scrolling script lets you onmouseover a link and pause the scroller. Nifty!

نظر شما درباره اين مد و امنيت آن چيه؟

به نظر شما به يك صفحه اضافه بشه بهتره ( مثل index.php )
و يا يك صفحه جداگانه ( مثل scroll.php) و بعد به صفحه اصلي لينك داده بشه؟

Admin
2007-10-05, 08:26 AM
در مورد این مود من فکر نمی کنم مشکل امنیتی داشته باشه ولی من خودم کسی نیستم که بتوانم 100% روی برنامه دیگران نظر بدم. از این مود استفاده نکردم