PDA

View Full Version : مطالب اخير

v966d
2007-09-26, 09:00 PM
لطفاً راهنمايي كنيد چطور ميتونم مطالب اخير رو در انجمن خود ايجاد كنم؟

همچنين، اگه به ياد داشته باشيد، قبلاً در يكي از پست هام ازتون خواستم كه اگه ممكن باشه تعداد مطالب اخير رو بيشتر كنيد و يا به صورت متحرك در بالاي صفحه قرار بگيره كه زماني كه موس رو روي اون ميبريم، مي ايسته، و ... ، اما شما گفتيد كه فكر بهتري داريد و در آينده نزديك كار جالبتري براش ميكنيد. اگه ممكنه توضيح بديد. ممنونم!

Admin
2007-09-26, 10:24 PM
لطفاً راهنمايي كنيد چطور ميتونم مطالب اخير رو در انجمن خود ايجاد كنم؟

همچنين، اگه به ياد داشته باشيد، قبلاً در يكي از پست هام ازتون خواستم كه اگه ممكن باشه تعداد مطالب اخير رو بيشتر كنيد و يا به صورت متحرك در بالاي صفحه قرار بگيره كه زماني كه موس رو روي اون ميبريم، مي ايسته، و ... ، اما شما گفتيد كه فكر بهتري داريد و در آينده نزديك كار جالبتري براش ميكنيد. اگه ممكنه توضيح بديد. ممنونم!

گذاشتن مطالب اخیر ا نصب کردن یک MOD که ما آن را phpbb mod
می گوییم انجام می گیره. تمام مود ها دستور عمل داره و داخل بسته مود هست.
باشه من بطور جداگانه یک بخش دانلود برای مشتریان ایجاد می کنم که با آی دی و شماره رمز خودشون وارد بشوند و بعد از دانلود نصب کنند.

ولی یک اخطار به شما بدهم که در رابطه با این مود وصل کردنش زیاد مشکل نیست ولی هر مودی که به انجمن خود وصل کنید باعث می شه که دیگه نتونید بطور خودکار انجمن خودتون رو آپ گرید کنید و باید بصورتی دستی یکی یکی این کار را بکنید و اگر تعداد این برنامه ها زیاد باشه به دردسر خواهید افتاد. در حین انجام عملیات ممکنه انجمن شما به مخاطره بیافتد و اگر آن زمان محسوس نباشد ممکن است بعدها نتیجه آن را ببینید.

در رابطه با سوالهای بعد کارهای که ما در انجمن های رایگان می کنیم تاثیری روی انجمن شما نمی گذارد و اصلا ربطی نداره . از طرفی به غیر از مودهای و برنامه های عمومی که ما در اختیار شما به عنوان سرویس قرار می دهیم قرار بر این نخواهد بود که بعضی از امکاناتی را که بطور مخصوص برای انجمن رایگان درست کردیم برای دانلود عموم یا مشتری ها آپلود کنیم چون این موضوع ممکنه باعث بشه که شرکتهای رقابت کنند برنامه ها ی ما را مورد استفاده قرار دهند ما برنامه هایی داریم که توسط برنامه ریز خودمان هم ایجاد شده و عمومی نیست.

در رابطه با مطالب اخیر اشکالی نداره و من برای دانلود سر فرصت بخشی را ایجاد می کنم :wink:

v966d
2007-09-27, 07:37 PM
جناب ادمين

پس لطفاً آن دسته از مد هاي كه از نظر دردسرساز نيستند و امنيتشان نيز بالاست رو به ما معرفي كنيد. اينطوري ما هم آگاه ميشيم، و مطم‍ئن يك مود رو اضافه مي كنيم.

در رابطه با مطالب اخير، لطفاً فرق مطالب اخير قبلي (5 مطلب اخير) و اين لينك جديد "اعلاميه هاي اخير" رو توضيح داده، و بگيد كدوم مطمئن تر و البته با ضرر كمتر است؟

Admin
2007-09-27, 08:25 PM
اعلامیه های اخیر که ما در این انجمن داریم همان مود مطالب اخیر است که من یک تغییرات خیلی ساده دادم تا فقط مطالب اخیر رو از یک بخش بگیره و بعد زبان را تغییر دادم چون این انجمن مهمترین بخش اعلامیه است و خیلی ها توجه نمی کنند خواستم بیشتر اعلامیه ها را مطالعه کنند .

این مود یک مشکل اساسی داره و اون اینه که کسی که این مود را ساخت فکر کنم سال 2004 از اون به بعد این برنامه را رها کرد و هیچ آپدیتی را هم نگذاشت

این مد دردسر درست کن نیست و شما می توانید نصب کنید ولی بعد از نصب یک مشکل ممکن است بوجود بیاورد که مشکل را بگویید ما شما را راهنمایی کنیم.

5 مطلب اخیر مودی است که یک شخص دیگه که الان اسمش رو نمی دونم و باید گوگل کنم از مد مطالب اخیر که توسط ACID نوشته شده کپی کرده و یک سری تغییراتی داده

این که من یک لیست از مودهای ساده و بی دردسر درست کنم باور کن نمی دونم چون به مرور زمان کم کم مدها دردسر درست می کنند . هیج مدی نیست که بلاخره دردسر درست نکنه :D ولی مشکل اینجاست که بدون مود هم نمی شه زندگی کرد