PDA

View Full Version : انتقال انجمن به هاست شما

30nema30
2008-06-28, 07:59 PM
سلام آقای درخشان من یک ÷یغام از آقای کرباسی دریافت کردم که نمیدونم جواب ایشون رو چی بدم لطفا راهنمایی کنید .
متن ÷یام :
سلام
این سایت شما
30nema31.com
در شرکت ما میزبانی شده؟
انتقال انجمن در سایتی که در شرکت دیگر میزبانی شده باشه ممکنه با مشکل مواجه بشود

لطفا تایید کنید

آقای درخشان شما میدونید که سایت اصلی من 30nema31.com هستش و اون سایت فرعی که با هاست و دامنه شما درست کردم 30nema31.net هستش . و من فکر کردم آقای کرباسی برای اینکه ادرس انجمن جدید رو که زحمت انتقالش رو میکشند به سایت اصلی من بخوره آدرس سایت اصلی رو دادم که میزبانیش با جای دیگه ایه .
من فکر کردم مثلا آدر س انجمنم میشه : www.30nema31.com/from به همین دلیل ادرس سایت اصلی رو دادم .
حالا باید چیکار کنم .
اگه انجمن با اون آدرس باشه مشکل داره .

یا اینکه آقای کرباسی آدرس سایت رو برای انتقال به هاست اون خواستند ؟ ؟؟
اگر اینطور باشه من باید آدرس سایتی رو بدم که به هاست و دامنه شماست ؟؟؟ ( www.30nema31.net )
لطفا راهنمایی کنید من میترسم خراب کاری کنم .

Ib-karbasi
2008-06-28, 11:30 PM
کلا انتقال انجمن از یک محیط هاست به محیط هاست دیگه ممکنه یک سری مشکلات بوجود بیاد
من پیشنهاد می کنم در دامنه ای که اینجا هاست کردید منتقل کنید یا هاست دامنه قبلی را به ما منتقل کنید
تا مشکل کمتری داشته باشید

30nema30
2008-06-28, 11:41 PM
سلام آقای کرباسی ممنون از جواب شما .
باشه روی دامنه ای که اینجا هاست دارم منتقل میکنم .
آدرس سایتی که بر روی هاست اینجاست : www.30nema31.net

متشکرم

Ib-karbasi
2008-06-28, 11:46 PM
همین رو روی تیکت با ارسال جواب بزار. چون تیکت بایگانی می شه اگر روزی من نبودم کارمند دیگری بود آنجا
تمام جریان رو خوب می دونه و ایجاد گیجی نمی کنه.

Ib-SS
2008-07-26, 11:18 PM
من یک پیشنهاد به شما می کنم . برای پایین آوردن هزینه هاست اگر انجمن و فروشگاه دارید بهتره انجمن ها و فروشگاه ها و هر برنامه ای که در رابطه با مدیریت محتوای وب هست را داخل کره جنوبی میزبانی کنید خیلی به صرفه است و از یک نظر هم راحت هستید که هر قسمت سایت شما در یک محل جداگانه میزبانی می شه که از نظر امنیتی بهتره