View Full Version : طريقه نصب مود بوسيله ftp ؟؟؟
30nema30
2008-07-11, 03:21 PM
سلام .
خوب انجمن من هم به سلامتي رفت روي هاست شخصي ولي خيلي از امكاناتش كم شده .
ميشه دوستان راهنمايي كنيد كه مود هايي رو كه دانلود ميكنيم بايد چجوري با ftp و در چه قسمتي از انجمن وارد كنيم تا نصب بشه و اينكه آيا بعد از نصب مود خودش فعال ميشه يا بايد كارهاي ديگه اي هم در انجمن انجام داد.
سوال مهمتر اينكه مود چه هست ؟؟ ميدونم يك سري امكانات هستش كه اسمش موده ولي ميخوام بدونم به چه شكلي هست مثلا شبيه به كدهاي اچ تي ام ال يا چيزه ديگه اي و حجم تقريبي هر مود براي دانلود چقدره ؟؟
دوستان عزيز من كارم لنگه 2 تا مود هستش محبت كنيد اگر ميتونيد كمكم كنيد . براي phpbb2
1 : پاسخ سريع
2 : 5 مطلب آخر - كه در صفحه اول انجمن در بالاي انجمن نمايش داده ميشه .
thisman
2008-07-11, 03:50 PM
مود یعنی این که فایلها رو یک سری تعغیرات بدی. فایل های اصلی شاید هم یک سری فایلهای اضافه هم آپلود بشه
حجم زیادی نداره ولی کار زیادی داره که بستگی به پیچیده گی است. اگر اشتباه بکنی با انجمنت باید برای همیشه خداحافظی بکنی
یا ممکنه انجمنت به درد بی درمان مبتلا بشه. اگر از من می شنوی به کسی که وارد است بده روش کار کنه ، دستش نزن که پشیمانی دیگر سودی نداره. از دیتابیس هم قبل از این کار باید بک آپ بگیری. بعضی مودها اگر طرف وارد باشه چند دقیقه نصب می شه و بعضی باید تمام روز روش کار کنی
هر مود داخل دستور عمل دراه که معمولا می گه
فلان جا را پیدا کنید
بعد از آن کد فلان را بزارید یا آن را جایگزین کنید
تمام مودهای مورد نیاز رو هم می تونی از سایت
www.phpbbhacks.com
پیدا کنی ولی فکر نکنم نه اینجا یا جای دیگه بتونه یکی یکی برات توضیح بده
موفق باشید
30nema30
2008-07-11, 04:05 PM
دوست عزيز ممنون از اينكه توجه كردي .
من كه از اين سايت چيزي نفهميدم . آخه انگليسه و منم بلد نيستم .
اما ميشه شما اگه براتون زحمتي نيست اون 2 تا مودي كه تو پست قبلي نوشتم رو براي دانلود بزاري تو همين انجمن فكر كنم خيلي ها دنبالش باشند .
من فقط كارم لنگ همين 2 تا موده .
1 : پاسخ سريع
2 : 5 مطلب آخر - كه در صفحه اول انجمن در بالاي انجمن نمايش داده ميشه .
لطفا لينك مستقيم باشه .
راستي مسير نصبش رو هم با ftp بي زحمت بگيد .
بازم ممنونم .
حتما شما هم انجمن داري . باور كن الان انگار كه من تموم كاربرام رو از دست دادم .
آخه اونها عادت داشتند بوسيله 5 مطلب آخر تو انجمن فعاليت كنند و بوسيله پاسخ سريع جواب همديگر رو بدند .
thisman
2008-07-11, 04:16 PM
مود پاسخ سریع
http://www.phpbbhacks.com/download/5196
اون یکی هم برات پیدا می کنم
مسیر اف تی پی نداره. باید فایلهایی که می گه ویرایش کنی
30nema30
2008-07-11, 04:36 PM
ممنون از محبت شما .
خوب من تا اينجا متوجه شدم كه مود يك دستوره و بايد من يكسري فايلها رو بر اساس اون دستورها ويرايش كنم . درسته ؟؟؟
خوب اين فايلها كجا هستند و اصلا چه فايلي هستند .
راستي اينم بگم كه انجمن من رو آقاي درخشان و همكاراشون انتقال دادند و من هيچ كاري نكردم .
پس من به اين نتيجه رسيدم كه فايلهايي رو كه بايد ويرايش كنم همون انجمن من هستش كه بايد بوسيله ftp از روي هاست بيارمشون توي هارد كامپيوتر و دستورات و تغييرات رو روش انجام بدم .
درسته ؟؟؟
اگه گيج ميزنم . بايد ببخشي دوست من . باور كن خودم بيشتر حالم گرفته ميشه وقتي ميام و سوال ميكنم و وقت شما رو ميگيرم .
Admin
2008-07-12, 08:58 AM
انجمنی که ما برای شما انتقال دادیم انجمن اصلی و به قول معروف اوریجینال است. اگر ویرایش کردی و تمام زحمات شما از بین رفت می خواهی چه کار کنی؟ در آن زمان ما کمکی به شما نمی کنیم یعنی دیگر در توان ما نیست .
اگر مود وصل کنی آپدیت کردن انجمن شما نیاز به کمک بیشتری داره. به شما اخطار می کنم که به انجمن خودتون دست نزنید و از کسی کمک بگیرید که وارد باشه. شرکت هاست نمی تونه و در توانش نیست که برای شما مود وصل کنه. این چیزها برای ما دردسر داره. بعد از ایجاد مود درخواست بعد از درخواست . مشکل امنیتی هم خواهد داشت.
کارمندان ما برنامه ریز سایت های شخصی نیستند. این درخواست ها پایانی نخواهد داشت مخصوصا وقتی که در رابطه با مود و ویرایش فایل ها باشد. چه انجمن وی بولتین بخرید یا هر انجمن دیگر. شرکت هاست در ایجاد تغییرات و مود به شما کمک نمی کنه. وظیفه من است که شما را آگاه کنم و کردم. موفق باشید
http://forum.jafarnet.com/showthread.php?t=253
thisman
2008-07-12, 09:17 AM
حرف آقای مدیر کاملا درست است. من روش نصب را برای شما پیوست می کنم ولی خودتان باید این کار رو بکنید.
به فایل پیوست توجه کنید. اگر مود وصل کردید وقتی یک روز انجمن رو خواستید آپدیت کنید کار شما چند برابر و دردسر شما بیشتر می شه
Ib-SS
2008-07-26, 11:11 PM
برنامه اف تی پی برای انتقال فایل بکار می ره نه برای ایجاد مود
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.